Fogorvos, fogászat, fogászati rendelők, implantátum beültetés Budapesten!

Centrocc Fogászati Központ

Dr. Fehér Tibor

Elérhetőségek:


 

Dr. Fehér Tibor Fogszakorvos A foggyógyászat az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül. Az olyan fogorvos, aki a fogászat minden szakterületét egyenlően magas színvonalon és hozzáértéssel műveli, igen ritka. Az az igényem, hogy rendelőnkben betegeinknek a lehető legjobb fogászati ellátást tudjuk nyújtani, késztetett egy olyan csapat összeállítására, amelyben minden fogászati szakterület legjobbjai dolgoznak. Így minden fogorvos csak a specialitásának megfelelő munkafázist végzi.

A fogorvosi egyetemen mindenkit megtanítanak valamilyen szinten fogpótlást készíteni. Két fogorvos által elkészített két ugyanolyan fogpótlás egészen más, mivel az kézimunka eredménye. A mi családunk 100 éve készít fogpótlást, apáról fiúra örökítve és mindig tökéletesítve ezt a mesterséget.

A lépünket nem mutogatjuk évente a "lépésznek". Ha a fogazatot funkcionálisan és esztétikailag valóban rendbe hoztuk, akkor a jövőben nem kell tudomást vennünk létükről. Mi arra törekszünk, hogy Ön ne tartozzon azok közé, akik állandóan 'fogorvoshoz járnak'.

A legnagyobb luxus az egészség. Az egészség nagymértékben függ a fogazat állapotától. Ön nálunk a luxus fogászati ellátást is megengedheti magának.

 

Specialitásunk:

Gnatológiai kezelés

Egy fogpótlás funkcióképessége nagymértékben a harapásvétel eredményétől függ. Beleharapni egy felpuhított viaszba sokféleképpen lehetséges, ezért annak eredménye véletlenszerű. Több évtizedes kutatásom eredményeképpen egy eljárást szabadalmaztattam: a fogpótláshoz szükséges véletlenszerű harapásvétel helyett műszeres harapás-regisztrálást. Ezáltal magas színvonalú, a rágóízületek működését figyelembe vevő fogpótlás készíthető, ami a legkülönbözőbb tüneteket megszüntetheti pl. alvászavar, fejfájás, szem alatti ödéma, alvás alatti karzsibbadás, éjszakai vizeletürítés. 

Javascript is required to view this map.


Hozzászólás